Simposio Events

Suntem aici pentru momentele importante din viata ta !

Despre noi...pe scurt !

SimposioEvents este brand-ul de care aveți nevoie pentru reușita oricărui tip de eveniment din viața voastră. Un cadru elegant, rafinat, exclusivist, unde de fiecare dată veti simț nevoia sa reveniți. Vă oferim 2 saloane decorate intr-un stil modern de către designeri de top.

 

SimposioEvents îşi extrage permanent energia din echipa de profesionişti care transformă fiecare eveniment într-o amintire de neuitat.
Pentru că imaginea SimposioEvents este un cumul de experienţe memorabile, de trăiri intense şi de percepţii senzoriale care vă transpun într-o altă lume, idilică pe alocuri, însa complexă în esenţa ei.

POZE-25
aperitiv

Experienta ne recomanda !

Avem experiență vastă în domeniu, timp în care noi, echipa SimposioEvents, am performat în industria Ospitalității, la cel mai înalt nivel. Ne definesc serviciile profesioniste pentru toate tipurile de evenimente: nunț, botezuri, majorate, conferințe, pauze de cafea, întâlniri de afaceri sau lansări de produse.

Toate acestea au nevoie de o identitate care să încânte prin detalii și atenție, iar noi oferim servicii personalizate complexe.