simposio.
Simposio Events
01 / 0
0727-714-808
Simposio Events

Blog

Ce trebuie să știi despre dansul mirilor și cum să te pregătești.

Nu este un secret că organizarea nunții necesită mult timp pentru pregătire. Și este pur și simplu necesar să lăsați un loc pentru repetițiile dansului de nuntă în lista chestiunilor urgente. La urma urmei, toți oaspeții vor aștepta cu nerăbdare acest moment special, deoarece primul dans de nuntă este una dintre principalele etape tradiționale, acesta este clipa când mirele și mireasa vor străluci. Anume dansul este cel mai romantic și emoționant moment al serii.

18 Aprilie 2020

Tendințele anului 2020 pentru nuntă.

Împreună cu primăvara, ca o rafală caldă, tendințele de nuntă ale noului an au început să se profileze. Ele îndeamnă mirii să fie curajoși, îndrăzneți și romantici, săvârșind în ziua nunții lor acele acte la care visează îndrăgostiții de atâta vreme. Moda nunții 2020 promite să vă surprindă și să vă inspire pentru a dărui dragoste nu numai unul altuia, ci și oaspeților, deoarece în noul sezon trebuie să acordați mai multă atenție prietenilor și rudelor, pregătind cadouri memorabile și distracție pentru ei.

13 Aprilie 2020

Cum să obții fotografii de nuntă excepționale?

Fără îndoială, nunta este una dintre cele mai importante zile din viața unui cuplu. După pregătirile îndelungate, în așteptarea ceremoniei și a experiențelor emoționante, mirele și mireasa primesc propriul lor frumos basm, plin de emoții, bucurii și clipe unice, pe care nu le vor uita niciodată.

6 Aprilie 2020

Cum sa alegi o Rochie de mireasa?

Principalul deliciu al nunții - tortul miresei, poate fi nu numai gustos, ci și o adevărată capodoperă ce va avea un impact puternic asupra oaspeților. Am pregătit câteva idei creative și relevante cu privire la designul și decorarea tortului de nuntă.

9 Martie 2018

Cum sa alegi muzica la Nunta?

La o nunta multe detalii au o importanta majora, insa in cea mai mare parte distractia invitatilor depinde de muzica pe care o asculta. Situatia in care invitatii prefera un anumit gen muzical este doar teoretica , deoarece la o nunta sunt oameni de diferite varste si au prins alte momente muzicale

9 Martie 2018

Cum sa alegi muzica la Nunta?

Cum alegem un DJ pentru evenimentul nostru ? Ei bine sunt mai multe criterii prin care poti avea grija ca petrecerea ta sa fie una de succes. Cum alegem un DJ pentru evenimentul nostru ? a) Alege un DJ atestat In primul rand, pe langa faptul ca acel DJ este calificat sa isi faca meseria, ai siguranta ca...

6 Martie 2018

FA O REZERVARE

contacts
0727 714 808
rezervari@simposioevents.ro
Str. Popa Lazar, 5-25, Sector 2, 21586 București
Thank you!. Your message is successfully sent...

{{var_dump('s') }}

@if(count($errors) > 0)
    @foreach($errors->all() as $error)
    {{ $error }}
    @endforeach
@endif
We're sorry, but something went wrong
/*padding: 40px 30px;*/