simposio.
Simposio Events
01 / 0
0727-714-808
Simposio Events

Blog

Cum alegem un DJ pentru evenimentul nostru ?

5 August 2018
Rochie de mireasa
 • Alege un DJ atestat
  In primul rand, pe langa faptul ca acel DJ este calificat sa isi faca meseria, ai siguranta ca acesta a trecut printr-un proces riguros de pregatire si cunoaste bazele mixingului si teorie muzicala astfel incat tu sa nu simti cand trece de la piesa A la piesa B.
 • Asigura-te ca DJ-ul sau societatea prestatoare de servicii are licentele platite?
  Ce sunt licentele? Licentele pe care un DJ trebuie obligatoriu sa le detina in Romania, sunt dovezile concrete ca persoana ce iti pune muzica in cadrul evenimentului, isi plateste darile catre autorii de drept a pieselor pe care acesta le foloseste. Atentie ca acesta sa detina ambele licente (licenta de difuzare in public si licenta de copiere).
 • Lucreaza cu contract si iti poate oferi factura pentru serviciile prestate
  Sunt multe persoane ce presteaza servicii ferindu-se de plata taxelor catre statul roman si fara sa lege un contract intre el ca persoana autorizata si tine ca si client. Un contract va specifica de fiecare data informatii importante referitoare la valoarea serviciilor contractate, perioada in care darile trebuie platite, diferite reguli pe care partile trebuie sa le respecte, etc. De asemeni factura iti poate fi utila pentru a deconta serviciile sau ca dovada ca evenimentul a avut loc. In cazul in care faci plata cash, trebuie sa ti se ofere pe loc bon fiscal !
 • Vezi daca DJ-ul ales se incadreaza in nevoile pe care tu le ai
  Discuta cu DJ-ul dinainte cam ce genuri de muzica ti-ai dori la eveniment. Exista mai multe tipuri de DJ, in general DJ-ii open format au o varietate de genuri muzicale in playlist, insa este bine sa stabilesti dinainte ce anume ai prefera. De asemeni asigura-te din timp ca acesta iti ofera tot ceea ce ai nevoie (sunet, lumini, etc), in caz contrar vei sti ca va trebuii sa contractezi aceste servicii separat din alta parte.

ATENTIE ! Un DJ nu este si MC ! Cu toate ca se practica, DJ-ul nu este obligat sa cante sau sa vorbeasca la microfon in cadrul evenimentului. Stabileste din timp daca acest lucru este posibil sau nu.

In cazul in care ai nevoie de un DJ profesionist si autorizat, poti apela la serviciile partenerului nostru de incredere Nunta Regala Company pentru inchiriere DJ Nunta Regala Company

FA O REZERVARE

contacts
0727 714 808
rezervari@simposioevents.ro
Str. Popa Lazar, 5-25, Sector 2, 21586 București
Thank you!. Your message is successfully sent...

{{var_dump('s') }}

@if(count($errors) > 0)
  @foreach($errors->all() as $error)
  {{ $error }}
  @endforeach
@endif
We're sorry, but something went wrong
/*padding: 40px 30px;*/