simposio.
Simposio Events
01 / 0
0727-714-808
Simposio Events

Blog

Cum să obții fotografii de nuntă excepționale?

6 Aprilie 2020

Fără îndoială, nunta este una dintre cele mai importante zile din viața unui cuplu. După pregătirile îndelungate, în așteptarea ceremoniei și a experiențelor emoționante, mirele și mireasa primesc propriul lor frumos basm, plin de emoții, bucurii și clipe unice, pe care nu le vor uita niciodată. Toate aceste momente legate de ziua nunții devin pentru tânăra familie, prietenii și rudele lor cea mai vie impresie, de aceea vor dori să se mă bucure din nou de amintirile nunții.

Fotografiile frumoase de nuntă vă permit să vă cufundați în atmosfera de dragoste și fericire în orice moment - ceremonia, banchetul și petrecerea în memoria dvs., dar pentru ca fotografiile să fie sincere, naturale și elegante, cuplul trebuie să se gândească cu atenție la modul de desfășurare a unei ședințe foto și pe care fotograf să îl angajeze.

Alegeți tipul de ședință foto | Simposioevents

Alegeți tipul de ședință foto

Există mai multe tipuri principale de ședințe foto de nuntă, care sunt cel mai adesea folosite de miri pentru a obține poze fantastice. Înainte de a decide ce ședință ți se potrivește, evaluează stilul nunții, tema și decorul pentru a face alegerea corectă. Reportajele de fotografii sunt în tendință astăzi, întrucât cuplurile sunt atrase de naturalețea unor astfel de imagini, pe care fotograful le realizează acționând ca observator. Fotografiile tradiționale sunt adesea savurate de fanii nunților clasice. Acest stil de filmare implică scene regizate de fotograf. Cel mai creativ tip de ședință foto este considerat a fi fotografia de artă. Astfel de fotografii vor încânta personalitățile creative, fani ai unghiurilor originale și idei neobișnuite. Începând căutarea unui fotograf, pornește de la cât de bun este în stilul pe care îl preferi.


Estimați bugetul | Simposioevents

Estimați bugetul

Atunci când alegeți ce fotograf să vă angajați, acordați atenție bugetului dumneavoastră. Încercați să evitați candidații care oferă ședințe foto prea ieftine și consultați activitatea anterioară a profesioniștilor înainte de a-i angaja. Estimând cât de mult costul serviciului corespunde calității filmărilor, citiți recenziile despre activitatea fotografului. Când programații o ședință foto calculați în prealabil cu fotograful cât vor costa toate serviciile suplimentare, astfel încât prețul final să nu fie o surpriză.


Pregătiți-vă pentru ședința foto | Simposioevents

Pregătiți-vă pentru ședința foto

Gândiți-vă la o zonă foto specială sau la locuri originale pentru filmare nunții voastre. Folosiți serviciile floriștilor și decoratorilor pentru a crea colțul perfect pentru fotografii vii. Dacă intenționați să faceți o ședință creativă, învățați să vă relaxați în fața camerei, amintiți-vă de caracteristicile individuale ale cuplului și de detaliile minunate care sunt legate de povestea voastră de dragoste, astfel încât, împreună cu fotograful, să puteți găsi cele mai potrivite unghiuri ale camerei, povești și recuzite. Este important ca fotograful să nu surprindă doar toate momentele importante ale nunții,dar, de asemenea, să facă poze foarte naturale, care transmit atmosfera și personalitatea mirilor.


Găsiți unghiuri ce vă avantajează | Simposioevents

Găsiți unghiuri ce vă avantajează

Pentru ca să arătați cel mai atractiv în fotografie, încercați să vă mențineți capul drept (un cap coborât poate provoca un efect de bărbie dublă), întoarceți corpul spre fotograf, astfel încât unghiul să fie de aproximativ 45 de grade, îndoiți ușor brațele la coate, sprijiniți greutate pe un picior, luați mâna partenerului dacă nu știți unde să puneți mâinile în timpul fotografierii (puteți ține și un buchet, voal, fustă).


Alegeți lumină naturală | Simposioevents

Alegeți lumină naturală

Dacă ați organizat o ceremonie de ieșire, asigurați-vă că faceți o fotografie la apusul soarelui. Stați în așa fel încât soarele să fie în spatele vostru și veți obține un efect încântător. Se crede că cel mai bun moment pentru o fotografie în aer liber este imediat după apusul soarelui. În plus, fotografii profesioniști recomandă utilizarea iluminatului natural, utilizând și lumina roz sau albastru, dacă este necesar, pentru ca fotografiile să devină mai calde. Pentru o lumină naturală folosiți lumânări, surse de foc, șemineu.


Sfaturile echipei Simposioevents

Acestea au fost sfaturile echipei SimposioEvents, vă sugerăm să fiți atenți când alegeți serviciile fotografice, iar noi vă dorim o nuntă de povești și impresii frumoase!

FA O REZERVARE

contacts
0727 714 808
rezervari@simposioevents.ro
Str. Popa Lazar, 5-25, Sector 2, 21586 București
Thank you!. Your message is successfully sent...

{{var_dump('s') }}

@if(count($errors) > 0)
    @foreach($errors->all() as $error)
    {{ $error }}
    @endforeach
@endif
We're sorry, but something went wrong
/*padding: 40px 30px;*/