simposio.
Simposio Events
01 / 0
0727-714-808
Simposio Events

Blog

Cum să planifici decorul de nuntă?

1 Aprilie 2020

Pregătind locul pentru ceremonia de nuntă și banchetul, trebuie să vă amintiți una dintre importantele momente organizatorice - decorul. O astfel de procedură aparent plăcută și simplă, precum amenajare unui loc de către decoratori, se poate transforma într-o mare problemă dacă un cuplu îndrăgostit nu găsește profesioniști în avans și nu face o estimarea atentă și detaliată cu aceștia.

O estimare este un plan detaliat al cheltuielilor pentru un anumit tip de activitate. Fiecare dintre costuri trebuie să fie clare pentru client și contractant, astfel încât cheltuielile trebuie aprobate în avans. Datorită estimării, atât cuplul îndrăgostit, cât și decoratorii înțeleg exact care va fi suma totală a cheltuielilor pentru decorarea locului nunții. Prin urmare, prezența unui plan este pur și simplu necesară pentru a evita inexactitățile, dezacordurile, cheltuielile neplanificate și, desigur, pentru a vă proteja împotriva serviciilor de proastă calitate.

Din nefericire, nu fiecare decorator și nu fiecare cuplu cunoaște cum să facă o estimare exactă pentru decorul de nuntă, ținând cont de toate nuanțele importante pentru o muncă fructuoasă și obținerea rezultatului așteptat. Vom vorbi despre punctele principalele care trebuie incluse într-o planificare de decor și la ce să fiți atenți în momentul încheierii unui contract cu decoratorul.

Cum să planifici decorul de nuntă? | Simposioevents

De unde să începeți

Înainte de a contacta decoratorul, cuplul ar trebui să își stabilească cu exactitate propriile priorități în ceea ce privește decorul de nuntă. După ce au calculat bugetul de nuntă, trebuie să decidă cât de multe resurse financiare sunt dispuși să cheltuie pentru a-și surprinde oaspeții cu diverse elemente elegante de design și surprize, de exemplu, coșuri de bun venit. Unele cupluri sunt mai concentrate pe interesele lor, așa că aleg un minim de decor și încearcă să mențină designul în stilul „poveștii lor de dragoste”. Decorul principal este concentrat în jurul design-ului arcului, a mesei mirilor, a buchetelor, a accesoriilor, în timp ce decorul destinat oaspeților include decorarea mesei, suveniruri, compoziții pentru oaspeți, zona foto, farfurii, scaune, zone pentru relaxare și dans, alte detalii. Faceți o listă cu toate pozițiile de care aveți nevoie, punctând propriile idei pentru decorator, precum și semnificația fiecărui element pentru voi.


Cum să planifici decorul de nuntă? | Simposioevents

Studiați decoruri online și inspirați-vă

Pentru a vă familiariza cu tendințele, studiați singuri exemplele de decor alegând exact designul care se potrivește gustului dvs. Aduceți cât mai multe repere la întâlnirea cu decoratorul, deoarece fotografiile, videoclipurile și alte exemple ilustrative vă vor ajuta să indicați mai exact stilul de ceremonie dorit. În plus, va trebui să furnizați contractantului termenii exacți de referință, așa că încercați să studiați în avans toate nuanțele și să nu pierdeți nimic important, altfel bugetul dvs. poate suferi semnificativ.


Cum să planifici decorul de nuntă? | Simposioevents

Ce trebuie să conțină o planificare de decor?

Notați câteva puncte necesare pentru o nuntă clasică dacă intenționați să le includeți în decorul general. Multe cupluri includ articole precum invitații, buchete și butoniere, accesorii, bomboane, mese, arcade, zone foto.

Calculați împreună cu decoratorul costul pentru amenajarea meselor și scaunelor. Dacă este necesar, includeți scaune decorate, alte elemente exclusive (plăci de identificare, suveniruri), iluminat special și alte detalii în costul decorației sălii.


Cum să planifici decorul de nuntă? | Simposioevents

Aranjamentul floristic

Unul dintre cele mai importante puncte în planificare este aranjamentul floral. Discutați stilul și compozițiile dorite cu floristul și luați în considerare cu atenție calitatea florilor, care trebuie să fie proaspete, cu excepția cazului în care alegeți flori și plante artificiale. Toate aranjamentele florale la nuntă necesită o decorare minuțioasă, folosind țesături, pietre, panglici și alte detalii. Includeți toate aceste materiale în estimare și asigurați-vă că v-a plăcut proiectul de design cu schițele prezentate de decorator. Luați în considerare faptul că fiecare detalii în plus vor fi plătite. Astfel fiecare etapă a lucrului trebuie să fie specificată în planificare.


Cum să planifici decorul de nuntă? - Arcul de ceremonie | Simposioevents

Arcul de ceremonie

Arcul de ceremonie trebuie să fie decorat în stilul și tematica nunții, să se încadreze în preferințele individuale ale îndrăgostiților și să evoce stări emoționante de la invitați în timpul ceremoniei. Asigurați-vă că floriștii și decoratorii dvs. au creat arcul după proiectul preliminar și rezultatul a meritat investițiile.


Cum să planifici decorul de nuntă? | Simposioevents

Zona foto

Astăzi, decorul unei zone foto speciale ocupă un loc important în majoritatea planificare. Pentru aproape orice buget, un profesionist este capabil să aleagă cea mai elegantă, luminoasă și creativă zonă foto cu o temă specifică care să reflecte stilul individual al cuplului.

Separat, împreună cu decoratorii, scrieți costurile lucrului de instalare. Fiecare etapă a lucrării ar trebui să fie afișată în planificare, astfel încât să vi se anunțe prețul de livrare, instalare, demontare și alte costuri, astfel, veți înțelege exact pentru ce plătiți.

FA O REZERVARE

contacts
0727 714 808
rezervari@simposioevents.ro
Str. Popa Lazar, 5-25, Sector 2, 21586 București
Thank you!. Your message is successfully sent...

{{var_dump('s') }}

@if(count($errors) > 0)
    @foreach($errors->all() as $error)
    {{ $error }}
    @endforeach
@endif
We're sorry, but something went wrong
/*padding: 40px 30px;*/