simposio.
Simposio Events
01 / 0
0727-714-808
Simposio Events

Blog

Ce trebuie să știi despre dansul mirilor și cum să te pregătești

18 Aprilie 2020

Nu este un secret că organizarea nunții necesită mult timp pentru pregătire. Și este pur și simplu necesar să lăsați un loc pentru repetițiile dansului de nuntă în lista chestiunilor urgente. La urma urmei, toți oaspeții vor aștepta cu nerăbdare acest moment special, deoarece primul dans de nuntă este una dintre principalele etape tradiționale, acesta este clipa când mirele și mireasa vor străluci. Anume dansul este cel mai romantic și emoționant moment al serii.

Dar ce gen de dans să alegi, astfel încât în ochii tuturor să trezești o scânteie de încântare? Înainte de a găsi răspunsul la această întrebare, consultați un coregraf profesionist. Aceasta persoană vă va oferi lecții, ajutându-vă să alegeți un stil de dans, ținând cont de capacitățile fizice și temperamentul cuplului. Iar dacă doriți să faceți un dans singuri va trebui să vă informați și să depuneți mult efort pentru a reuși să creați ceva cu adevărat special. Venim cu câteva sugestii și recomandări care vă vor ajuta să nu omiteți niciun detaliu important.

Ce impedimente veți întâlni | Simposioevents

Ce impedimente veți întâlni

Este important să nu vă asumați sarcini imposibile. Încercați să învățați dansul din repertoriul dansatorilor renumiți sau adaptați mișcările la capacitățile individuale ale cuplului? În cel de-al doilea caz, aveți o șansă mult mai bună. Este mai bine să memorați figuri necomplicate, interpretându-le din inimă, relaxați și fără greșeli, decât să fiți îngrijorați și să uitați figurile complicate.


Exemple și repetări | Simposioevents

Exemple și repetări

Videoclipurile vă vor ajuta rapid să învățați mișcările. Repetând figurile în pereche, veți obține rezultate și veți aduce individualitatea proprie în dans. Dar, dacă nu reușiți să învățați un dans de nuntă din videoclipuri, folosiți serviciile unui coregraf cu experiență. El vă va evalua abilitățile, stilul, temperamentul și va selecta cea mai bună compoziție de dans.


Implementați un plan | Simposioevents

Implementați un plan

Notează toate etapele dansului pe o hârtie, pune săgețile, unde și ce faci. Revizuiește cu atenție acest plan: te va ajuta în prima etapă, când nu ești obișnuit cu toate mișcările și nu ai o viziune de ansamblu. Planul va ajuta să vă determinați cu programul lecțiilor, să nu întârziați la repetiții sau să le anulați. Agățați programul pe peretele sau pe ușa frigiderului și bifați fiecare lecție. Aceasta disciplinează și vă motivează să mergeți mai departe.


Înregistrarea video | Simposioevents

Înregistrarea video

Această tehnică este folosită de artiști celebri și vă va ajuta și pe voi. Într-adevăr, zeci de ochi privesc mirele și mireasa, înregistrează fiecare mișcare, privire, atingere. O cameră video vă va ajuta să învățați rapid dansul de nuntă. După primele 2-3 lecții, începeți să înregistrați fiecare încercare. Te vei vedea dintr-o parte, vei înțelege ce nu este în regulă și unde arăți cel mai avantajos. Acest lucru vă ajută la evitarea erorilor suplimentare.


Cât durează primul dans al mirilor? | Simposioevents

Cât durează primul dans al mirilor?

Pentru îndrăgostiții care sunt începători în dans este important să impresioneze, dar în același timp, evitați stresul. Un dans scurt vă ajută la ameliorarea stresului și relaxarea în timpul unei zile lungi de nuntă. Un dans lung poate provoca emoții suplimentare - dintr-o dată uitați de program. Coregrafii recomandă să nu faceți un dans mai lung de 3-4 minute. În acest timp, veți arăta oaspeților îndemânare, veți bucura părinții și nu veți obosi.


Exersați în vestimentația potrivită | Simposioevents

Exersați în vestimentația potrivită

O rochie de mireasă este același participant la dans ca și mirii. Croiala rochiei determină cât de comod îi va fi miresei să se miște. O fustă îngustă „tip sirenă” acoperă șoldurile și restricționează mișcarea. O fustă pufoasă permite totul, dar creează o distanță între mireasă și mire. Trena și voalul lung trebuie ținute cu mâna. Dansul de nuntă se va dovedi integru, dacă la repetiții folosești haine similare în croiul rochiei de mireasă. Acest lucru va face posibilă aprecierea comodității unor mișcări.

FA O REZERVARE

contacts
0727 714 808
rezervari@simposioevents.ro
Str. Popa Lazar, 5-25, Sector 2, 21586 București
Thank you!. Your message is successfully sent...

{{var_dump('s') }}

@if(count($errors) > 0)
    @foreach($errors->all() as $error)
    {{ $error }}
    @endforeach
@endif
We're sorry, but something went wrong
/*padding: 40px 30px;*/