simposio.
Simposio Events
01 / 0
0727-714-808
Simposio Events

Blog

Idei pentru tortul de nuntă

27 Martie 2020
Idei pentru tortul de nunta - Tortul gol | Simposioevents

Principalul deliciu al nunții - tortul miresei, poate fi nu numai gustos, ci și o adevărată capodoperă ce va avea un impact puternic asupra oaspeților. Am pregătit câteva idei creative și relevante cu privire la designul și decorarea tortului de nuntă.

Cofetarii lucrează constant pentru îmbunătățirea tortului de nuntă și încearcă să decoreze și să servească desertul cât mai original. Putem urmări câteva tendințe majore care au schimbat fundamental abordarea creării unui tort de nuntă:

 1. Folosirea hârtie de zahăr, orez, gelatină, fructe și multe altele.
 2. Decorarea cu flori proaspete.
 3. Uriașele torturi cu mai multe niveluri sunt înlocuite cu prăjituri mici sau produse de patiserie care se conectează între ele.
 4. Culori luminoase în decor: galben, roșu, zmeură, albastru, verde.
 5. Minimalism în decorarea desertului.

Putem rezuma deja primele tendințe ale noului an și vă prezentăm cele mai originale torturi de nuntă. Nu numai că arată grozav, dar și sunt incredibil de gustoase și ușoare. Fiecare dintre aceste opțiuni va fi o soluție excelentă pentru nunta și cu siguranță va fi amintită de invitați.

Idei pentru tortul de nunta - Tortul gol | Simposioevents

Tortul gol

Aceasta se va potrivi perfect pentru nunțile de vară, când untul și smântâna se topesc pur și simplu la căldură. Biscuiții și turta tortului care se văd printre stratul de cremă conferă un aspect și mai atrăgător. Va fi servit cu plăcere chiar și în cea mai caldă zi de vară. O cremă ușoară care combină biscuiții, nu ascunde, ci subliniază mai degrabă originalitatea desertului. Alegeți decorațiuni cu fructe sau flori proaspete, iar oaspeții pur și simplu nu vor putea rezista tentației de a gusta din el.


Idei pentru tortul de nunta - Tort de ciocolată | Simposioevents

Tort de ciocolată

Tortul de ciocolată care ne este familiar din copilărie revine din nou la viață. Prăjiturile pe bază de cacao, cremă de ciocolată și un strat complet de ciocolată vor fascina toți iubitorii de dulce. În plus, culoarea ciocolatei întunecate arată foarte bine pe un fundal deschis al unui decor de nuntă. Un astfel de desert poate fi decorat cu căpșuni sau orice alte fructe de pădure. Feliile de portocale uscate și mărgele de perle arată, de asemenea foarte interesant.


Idei pentru tortul de nunta - Tort din prăjituri | Simposioevents

Tort din prăjituri

Dacă te plictisești de obișnuitul tort de nuntă ca formă și dimensiune, atunci de ce să nu comanzi un tort de nuntă făcut din produse de patiserie? Avantajele acestui desert sunt evidente, nu va trebui să îl tăiați și să îl împărțiți în porții pentru oaspeți. Toată lumea va putea să se servească și să ia cât dorește. Și pe lângă asta, astfel de prăjituri mici sunt incredibil de delicioase. Cu unt sau cremă, acestea creează o experiență culinară unică. Un caramel vâscos, care combină toate prăjiturile într-un singur tort, e un desert cu siguranță perfect pentru o nuntă.


Idei pentru tortul de nunta - Tort de macarons | Simposioevents

Tort de macarons

Această delicatesă franceză a câștigat multă vreme inimile îndrăgostiților din întreaga lume. Crema delicată și prăjiturile crocante creează o combinație de neuitat, iar culorile strălucitoare încântă ochii perfecționistilor. Tot felul de compoziții sunt create din macarons, decorate cu flori proaspete și panglici din satin. Un astfel de tort improvizat va fi un decor excelent pentru candy bar. Arată neobișnuit și original, ceea ce va surprinde plăcut oaspeții. În plus, puteți calcula și comanda cu ușurință cantitatea potrivită, astfel încât toți cei prezenți să aibă ocazia să se bucure de un desert delicios.


Idei pentru tortul de nunta - Tort din brioșe | Simposioevents

Tort din brioșe

În ultima perioadă, brioșile au devenit adevărate capodopere ale artei de cofetărie. Este ușor să calculați cantitatea corectă în funcție de numărul de invitați la petrecere. În ceea ce privește designul, aici cofetarul are la fel de multe opțiuni ca și în cazul tortului clasic. Dar este necesară mult mai multă îndemânare: trebuie să lucreze cu torturi în miniatură. Această opțiune va permite oaspeților să se bucure de gusturile diverse ale prăjiturilor mici. De obicei, acestea sunt așezate în rânduri, iar în centru există un mic tort pentru mireasă și mire. Confortabil și foarte frumos.


Când faceți sau comandați un tort de nuntă, amintiți-vă de cel mai important lucru, ar trebui să fie nu numai frumos, ci și gustos. Acesta va rămâne mult timp în memoria oaspeților. Încercați să combinați umplutura interioară cu decorul tortului. Astfel veți avea cel mai delicios și creativ tort de nuntă!

FA O REZERVARE

contacts
0727 714 808
rezervari@simposioevents.ro
Str. Popa Lazar, 5-25, Sector 2, 21586 București
Thank you!. Your message is successfully sent...

{{var_dump('s') }}

@if(count($errors) > 0)
  @foreach($errors->all() as $error)
  {{ $error }}
  @endforeach
@endif
We're sorry, but something went wrong
/*padding: 40px 30px;*/