simposio.
Simposio Events
01 / 0
0727-714-808
Simposio Events

Blog

Tendințele anului 2020 pentru nuntă

13 Aprilie 2020

Împreună cu primăvara, ca o rafală caldă, tendințele de nuntă ale noului an au început să se profileze. Ele îndeamnă mirii să fie curajoși, îndrăzneți și romantici, săvârșind în ziua nunții lor acele acte la care visează îndrăgostiții de atâta vreme. Moda nunții 2020 promite să vă surprindă și să vă inspire pentru a dărui dragoste nu numai unul altuia, ci și oaspeților, deoarece în noul sezon trebuie să acordați mai multă atenție prietenilor și rudelor, pregătind cadouri memorabile și distracție pentru ei.

Ecologia va fi, de asemenea, unul dintre subiectele importante pentru nunțile 2020. Mirii vor fi mai preocupați de mediu, folosind veselă și decoruri ecologice. În plus, designerii au pregătit multe surprize pentru mireasă, prietenele miresei și mirele ei, prezentând modele neobișnuite de rochii, costume, accesorii. Aruncați o privire la unele dintre aceste idei și bucurați-vă de procesul de planificare a uneia dintre cele mai importante zile din viața voastră!

Un concept nou pentru decor | Simposioevents

Un concept nou pentru decor

Decorul de nuntă vă va uimi cu o varietatea imensă în 2020. Designerii vă îndeamnă să nu vă limitați în combinarea decorațiunilor florale, decorarea holului cu tapet cu teme de artă și alte idei la modă. Aplicații din imagini cu teme speciale pot face ca nunta dvs. să fie cea mai la modă. Astfel de imagini împodobesc peretele de la masa mirilor și reflectă stilul ceremoniei. Creativitatea inspiră multe cupluri în 2020, astfel încât îndrăgostiții folosesc obiecte de artă în design, căutând idei la expoziții, la teatru și la show-uri de modă.


Flori netradiționale | Simposioevents

Flori netradiționale

Florile și plantele pictate sunt o modalitate excelentă de a face designul mai personalizat. Consultați-vă cu decoratorii și floriștii și nu ezitați să lucrați cu vopsele și texturi. Iarba poate fi vopsită în albastru, iar florile de nuntă tradiționale pot fi colorate în nuanțe nemaipomenite. Fiți atenți la integrarea stilului general de nuntă în aceste detalii. Nu vă doriți ca nunta dvs. să fie o combinație de elemente care nu se potrivesc între ele.


Stilul individual al mirelui | Simposioevents

Stilul individual al mirelui

Moda pentru bărbați continuă să evolueze, oferind sexului mai puternic modalități creative de diversificare a costumului banal. Dacă în sezonul trecut bărbații s-au îmbrăcat în costume de catifea, colorate și au acordat mai multă atenție accesoriilor precum papion și bretele, atunci în sezonul următor, personalitatea mirelui vine în prim plan. Bărbații vor alege din ce în ce mai multe jachete cu monograme brodate. A aplica fotografii memorabile cu tine și mireasa ta pe haine, de exemplu, imagini de logodnă, este o idee incredibilă pentru o nuntă care este diferită de oricare alta.


Găsiți unghiuri ce vă avantajează | Simposioevents

Mireasă strălucitoare

Nu ești fan al culorii alb? Stilistii au vești grozave pentru tine în 2020, miresele vor fi mai îndrăznețe în tot ceea ce ține de culoare. Și nu este vorba doar de gama pastel tradițională pentru nunți, pe care miresele o aleg singure și pentru domnișoarele de onoare. Nunta 2020 este șansa ta de a alege o rochie cu adevărat strălucitoare în culoarea ta preferată.


Alegeți lumină naturală | Simposioevents

Rochie fără limite

Îndrăzneală, curaj, individualitate - cu aceste cuvinte puteți descrie rochiile mireselor pe care designerii le oferă în noul sezon. Alegeți o broderie cu volum mare, de dimensiuni mari, cu mărgele și nu uitați de a doua rochie. Rochiile de mireasă 2020 vor fi decorate cu imprimeuri, mâneci largi, culoare strălucitoare, iar lungimea lor va varia de la neobișnuit de lung până la extrem de scurtă.


Sfaturile echipei Simposioevents

Domnișoare de onoare din anii 90

Anii 90 revin la moda, îndemnând domnișoarele de onoare să poarte rochii ușoare minimaliste pe bretele subțiri care vor decora nunta într-un stil clasic și se pot transforma cu ușurință în ținute potrivite pentru orice tematică de nuntă folosind accesorii. Optează pentru nuanța de safir pentru a fi în trend, deoarece această culoare de piatră prețioasă este una dintre cele mai la modă pentru rochiile domnișoarelor de onoare.


Sfaturile echipei Simposioevents

Tradiții pentru îndrăgostiți

Nunțile devin petreceri din ce în ce mai personale și cuplurile încearcă să transforme această zi în cea mai intensă amintire. În 2020, încearcă să completezi nunta cu tradițiile cuplului tău, care nu se vor baza pe experiența altor oameni și vor deveni momente romantice valoroase pentru tine. Profită de atmosfera magică a petrecerii de nuntă și planifică-ți ultimul dans „special” pentru perioada în care oaspeții pleacă. Bucurați-vă de iluminare frumoasă, sunet și, desigur, unul de celălalt.

FA O REZERVARE

contacts
0727 714 808
rezervari@simposioevents.ro
Str. Popa Lazar, 5-25, Sector 2, 21586 București
Thank you!. Your message is successfully sent...

{{var_dump('s') }}

@if(count($errors) > 0)
    @foreach($errors->all() as $error)
    {{ $error }}
    @endforeach
@endif
We're sorry, but something went wrong
/*padding: 40px 30px;*/