Agentia Nunta Regala face parte din compania Infinity Sound, infiintata in 1998, unic distribuitor in Romania al produselor PEECKER SOUND & X-TREAM, care asigura sunetul impecabil si in cadrul evenimentelor organizate de noi.

Un eveniment regal are nevoie de perfectiune in organizare, o imaginatie debordanta pentru crearea unor concepte unice si pasiune in aplicarea lor. Este nevoie de o echipa care sa investeasca mult suflet pentru a transforma un scenariu bine studiat intr-un moment frumos, cald, grandios si cu adevarat memorabil.
Organizam evenimente private sau corporate: de la nunti, aniversari, party-uri si pana la conferinte, lansari de produse, simpozioane sau transmisiuni Radio TV.
Echipa noastra este formata din oameni cu experienta in diferite domenii – wedding planneri, floristi, fotografi, cameramani, Dj, ingineri de sunet, consultanti in domeniul echipamentelor de scena pentru concerte de anvergura.

Nunta Regala este agentia care poate face posibil orice tip de eveniment in timp record, oriunde in Romania sau Europa.

Din 2002, cand am organizat primul eveniment si pana astazi, am avut ocazia si placerea sa concepem momente deosebite pentru numeroase personalitati, companii cu renume in Romania si institutii de prestigiu. Feedback-ul pozitiv venit mereu din partea clientilor nostri a fost sursa de energie pentru a raspunde provocarii fiecarui eveniment nou, mereu cu partile lui de neprevazut, dar intotdeauna cu asteptari inalte.

Am reusit, credem noi, sa transformam de fiecare data, momente care ar fi putut fi banale in evenimente maiestuoase, luxoase, grandioase si impunatoare, evenimente cu adevarat regale.

Site web nunta regala: http://www.nuntaregala.ro/