simposio.
Simposio Events
01 / 0
0727-714-808
Simposio Events

Povestea noastra

Suntem aici pentru momentele importante din viata ta.

Povestea noastra incepe cum nu se poate mai simplu. Ne-am dorit sa gasim un cadru simplu, dar elegant, rafinat, dar care sa ne permita sa ne desfasuram in voie sentimentele si trairile, in momentele cele mai fericite. Nu ne-a fost deloc simplu sa-l gasim, asa ca l-am creat!

Taxa de sala 0
Taxa de dop 0
Taxa de servire 0

Iata de ce noi

Saloane Elegante

Avem 2 saloane pregatite sa sustina evenimente cu cele mai autentice emotii. Cu o capacitate intre 80 - 220 de persoane, saloanele impresioneaza prin designu-ul cald si primitor, spatiul amplu numai bun de dans si cromatica ce accentueaza starea de petrecere. Vezi ce salon ti se potriveste si hai sa scriem povestea ta!

Bucatarie Proprie

Ce poate fi mai bun in cadrul oricarui eveniment decat un meniu bine conturat, pregatit pe loc, care sa-i satisfaca pana si pe cei mai pretentiosi gurmanzi? Putem personaliza meniul pana ajungem la varianta ideala. In plus, avem si meniuri speciale! Bucatarii nostri gatesc cu pasiune mancaruri care aduc zambete in salon si farfurii goale in bucatarie.

Fara Taxe Suplimentare

Si noi apreciem transparenta in colaorarile noastre. De aceea, meniurile noastre nu contin taxe suplimentare. Nici taxa de dop, nici taxa de ospatari si nici taxa de sala. Vrem ca tu sa te bucuri de cele mai inalte standarde ale calitatii, la preturi avantajoase. DA, se poate! Alege unul dintre saloanele noastre si hai sa conturam evenimentul tau fericit!

Experienta ne recomanda

Evenimentele reusite o confirma, de fiecare data.

Iti punem la dispozitie un event planner care sa-ti ofere cele mai potrivite solutii pentru tipul tau de eveniment.

Nu credem in petreceri esuate, ci doar in pasiune si implicare. Iar cand bifezi vreme de 12 ani cele mai diverse eveniemente, de la nunti, botezuri si cununii, pana la intruniri corporate, petrecerile nereusite ies din discutie.

Salon Evenimente Caruso

FA O REZERVARE

contacts
0727 714 808
rezervari@simposioevents.ro
Str. Popa Lazar, 5-25, Sector 2, 21586 București
Thank you!. Your message is successfully sent...

{{var_dump('s') }}

@if(count($errors) > 0)
    @foreach($errors->all() as $error)
    {{ $error }}
    @endforeach
@endif
We're sorry, but something went wrong
/*padding: 40px 30px;*/