Saloane de evenimente

Avem 2 saloane pregatite sa sustina evenimente cu cele mai autentice emotii. Cu o capacitate intre 40 - 200 de persoane, saloanele impresioneaza prin designul cald si primitor, spatiul amplu numai bun de dans si cromatica ce accentueaza starea de petrecere. Vezi ce salon ti se potriveste si hai sa scriem povestea ta!

Salon Caruso

Salonul Caruso este special proiectat pentru distractie la cote maxime.
Este spatios, nu are stalpi care sa provoace intreruperi vizuale intre invitati si incapatorul ring de dans.

Salon Favola

Salon FAVOLA este cel mai incapator, avand o capacitate de maxim 220 de persoane, iar climatizarea cu aer purificat iti va sustine dansul pana in zori de zi.

Meniuri de nunta

Ce poate fi mai bun in cadrul oricarui eveniment decat un meniu bine conturat, pregatit pe loc, care sa-i satisfaca pana si pe cei mai pretentiosi gurmanzi?

Meniuri de botez

Personalizam menirile pana ajungem la varianta ideala. Bucatarii nostri gatesc cu pasiune mancaruri care aduc zambete si satisfactie din partea invitatilor.

Meniuri majorat

Vrem ca tu sa te bucuri de cele mai inalte standarde ale calitatii, la preturi avantajoase. Alege unul din cele 2 saloane si hai sa conturam evenimentul tau fericit!

Spune "DA"

Evenimentele reusite o confirma, de fiecare data.
Iti punem la dispozitie un event planner care sa-ti ofere cele mai potrivite solutii pentru tipul tau de eveniment.
Nu credem in petreceri esuate, ci doar in pasiune si implicare. Iar cand bifezi vreme de 12 ani cele mai diverse eveniemente, de la nunti, botezuri si cununii, pana la intruniri corporate, petrecerile nereusite ies din discutie.

Pentru evenimentele importante din viata ta

Afla datele disponibile

Vino sa vezi saloanele si hai sa punem la cale scenariul evenimentului vostru perfect!

Solicita o rezervare  0727714808

sau completeaza formularul de mai jos si te contactam noi.