Ballroom Simposio Events

Povestea noastra incepe cum nu se poate mai simplu. Ne-am dorit sa gasim un cadru simplu, dar elegant, rafinat, dar care sa ne permita sa ne desfasuram in voie sentimentele si trairile, in momentele cele mai fericite. Nu ne-a fost deloc simplu sa-l gasim, asa ca l-am creat!


Saloane Elegante


Ballroom Simposio va pune la dispozitie 2 saloane cu capacitate de 40 - 200 de persoane. Saloanele impresioneaza prin design-ul cald si primitor, spatiul amplu pentru dans si cromatica.


Bucatarie proprie


Ce poate fi mai bun in cadrul oricarui eveniment decat un meniu gustos si o farfurie placuta ochiului? Putem personaliza meniul pana ajungem la varianta ideala, agreata de toti invitatii.


Fara taxe suplimentare


Meniurile de nunta si botez nu contin taxe suplimentare. Nici taxa de dop, nici taxa de ospatari si nici taxa de sala. Vrem ca tu sa te bucuri de cele mai inalte standarde ale calitatii, la preturi avantajoase.

Experienta ne recomanda

Evenimentele reusite o confirma, de fiecare data.

Iti punem la dispozitie un event planner care sa-ti ofere cele mai potrivite solutii pentru tipul tau de eveniment.

Nu credem in petreceri esuate, ci doar in pasiune si implicare. Iar cand bifezi vreme de 12 ani cele mai diverse eveniemente, de la nunti, botezuri si cununii, pana la intruniri corporate, petrecerile nereusite ies din discutie.

Meniuri

de evenimente

Meniuri

NUNTA

Meniuri

BOTEZ

Meniuri

CUNUNIE

Meniuri

MAJORAT

Meniuri

CORPORATE

OFERTE LAST MINUTE

Taxe ZERO
Fantana de ciocolata
Limonade bar
Cascada de fructe

Afla datele disponibile

Vino sa vezi saloanele si hai sa punem la cale scenariul evenimentului vostru perfect!

Solicita o rezervare  0727714808

sau completeaza formularul de mai jos si te contactam noi.