Caruso, intim si rafinat in acelasi timp.

Din aceasta primavara, salonul Caruso si-a schimbat infatisarea cu un design modern si rafinat. Numele a fost inspirat dupa una dintre cele mai cunoscute melodii ale sublimului tenore di grazia Luciano Pavarotti. Salonul beneficiaza de o capacitate de 150 de locuri, luminos, cald si primiotr, cu aranjamente florale in nuante pastelate, poate fi cadrul ideal pentru un eveniment de exceptie.

Un salon spatios, fara stalpi, cu un ring de dans incapator pentru tine si invitatii tai. Mesele imbracate in brocard de cea mai buna calitate, scaunele chiavari decorate cu impletituri elegante din voal alb, aranjamete florale in tonuri pastelate cat si masa de prezidiu cu un design modern si elegant, tot acest decor este inclus in pachetele noatre all inclusive, pentru ca tu si invitatii tai sa va bucurati de aceste momente speciale.

Suprafata: 200 mp Capacitate maxima: 170 sitting si 350 standing Climatizare cu aport de aer purificat Lumini arhitcturale Garderoba Scaune Chiavari Parcare privata Camera bebelus Bucatarie proprie